ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Η ιερή υποχρέωση για Γερμανία και Πορτογαλία

Portugal's Cristiano Ronaldo shouts as he leaves the pitch at half time during a Group F match between Georgia and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, June 26, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Portugal's Cristiano Ronaldo shouts as he leaves the pitch at half time during a Group F match between Georgia and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, June 26, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru) @2024 ANDREEA ALEXANDRU/AP IMAGES

Τα πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών είναι αγώνες δίχως αύριο για τέσσερις ομάδες. Μαζί, δεν αποκλείεται να αποτελέσουν το Last Dance για δύο εκ των κορυφαίων της σύγχρονης εποχής.

Η ώρα των προημιτελικών του Euro 2024 έφτασε, με τα δύο πρώτα ζευγάρια να είναι κάτι από... τελικό. Κακά τα ψέματα, είτε το Γαλλία - Πορτογαλία είτε το Ισπανία - Γερμανία να βλέπαμε στον αγώνα της 14ης Ιουλίου, θα ήμασταν... ευτυχισμένοι.

Η μοίρα τα έφερε έτσι όμως ώστε να απολαύσουμε δύο συγκλονιστικές ματσάρες μέσα σε μερικές ώρες. Η πρόκριση στον ημιτελικό είναι το μεγάλο κίνητρο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Βλέπετε, δεν πρέπει να παραβλέπουμε κάτι ακόμη πολύ σημαντικό.

Στη Γερμανία και την Πορτογαλία υπάρχει πάντα κι ο παράγοντας του "Last Dance" για τους παίκτες που έχουν κουβαλήσει τις δύο ομάδες/χώρες τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις. Ο Τόνι Κρόος από τη μία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη.

Για τον πρώτο είναι ξεκάθαρο πως δεν θα υπάρξει επιστροφή στο χορτάρι, όταν η Γερμανία ολοκληρώσει τη δική της διαδρομή στη διοργάνωση. Το έχει πάρει απόφαση, το έχει ανακοινώσει από καιρό. Γι αυτό κιόλας το ζει ενδεχομένως πιο έντονα από ποτέ.

Όσο για τον δεύτερο; Κατά δήλωσή του, αυτή θα είναι η τελευταία διοργάνωση του Euro, που θα φορέσει τη φανέλα της Πορτογαλίας. Από μόνο του αυτό καθιστά ξεχωριστή τη μονομαχία με τη Γαλλία. Πόσω μάλλον από την στιγμή που δεν έχει σκοράρει ακόμη, δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα -κάτι που δεδομένα κυνηγάει με μανία για να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ.

Γι αυτές τις δύο ομάδες λοιπόν, υπάρχει ένα σημαντικό "συν" στους λόγους που θα κυνηγήσουν τη νίκη - πρόκριση. Δεν έχει να κάνει μόνο με την ουσία του πράγματος ή το γόητρο. Πολύ περισσότερο αφορά στην ανάγκη όλων να προσφέρουν σε αυτά τα δύο τοτέμ (τουλάχιστον) ακόμη μια ευκαιρία να πατήσουν το χορτάρι του Euro 2024. Είναι μια ιερή υποχρέωση.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ