ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Η ομάδα που δεν έχει σκοράρει ακόμη σε open play

Euro 2024: Η ομάδα που δεν έχει σκοράρει ακόμη σε open play
AP PHOTO / MARTIN MEISSNER

Η Γαλλία πήρε το εισιτήριο για τους "8" του Euro 2024, δίχως να έχει σκοράρει ακόμη σε open play! Αυτό κι αν είναι παράδοξο...

Η Γαλλία βρίσκεται ξανά στις οκτώ (8) κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, μετά από την αγχωτική νίκη που πήρε κόντρα στο Βέλγιο. Γι ακόμη έναν αγώνα βέβαια δεν έπεισε πως μπορεί να φτάσει ως το τέλος του δρόμου και να διεκδικήσει επί της ουσίας το βαρύτιμο τρόπαιο στο Βερολίνο.

Ποιος νοιάζεται όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή; Ουδείς! Η ουσία είναι πως η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ έφτασε στα προημιτελικά, δίχως να καταναλώσει άφθονη ενέργεια και έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει ακόμη κι όταν δεν αποδίδει στα επίπεδα που υποδεικνύει το αστείρευτο ταλέντο που διαθέτει.

Το πιο εντυπωσιακό είναι άλλο βέβαια: η Γαλλία έχει φτάσει ήδη στα προημιτελικά δίχως να σκοράρει δικός της παίκτης σε open play σε κάποιο από τα τέσσερα παιχνίδια της διοργάνωσης ως τώρα. Πολύ απλά γιατί οι "μπλε" μετρούν τρία γκολ ως ενεργητικό: δύο αυτογκόλ (με Αυστρία και Βέλγιο) και ένα πέναλτι (με Πολωνία).

Στο σταυροδρόμι που βρίσκεται πλέον όμως η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ μοιάζει σαφές πως δεν αρκούν όλα αυτά. Χρειάζονται πολλά περισσότερα ώστε να ζεσταθεί κι ο κόσμος της ομάδας, που ταξιδεύει από πόλη σε πόλη στη Γερμανία για χάρη του Κιλιάν Εμπαπέ και των συμπαικτών του.

Κι η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής οι φίλοι των "μπλε" έχουν δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες των γερμανικών γηπέδων (αλλά κι έξω από αυτά) δίχως να πάρουν κάτι ως... αντάλλαγμα.

Αυτό προσδοκούν να συμβεί στο άμεσο μέλλον, με περισσότερο θέαμα, γκολ και -έστω- μια εμφάνιση που θα έχουν να θυμούνται για καιρό. Γιατί προς το παρόν...

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ