EURO 2024

Euro 2024: Η πρώτη αντίδραση του Σπαλέτι στις δηλώσεις του Μουρίνιο

Euro 2024: Η πρώτη αντίδραση του Σπαλέτι στις δηλώσεις του Μουρίνιο
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας πριν το ματς με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2024 2023 AP IMAGES/LUCA BRUNO

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι δεν βλέπει την Ιταλία ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πραγματοποίησε την πρώτη του αντίδραση στα σχόλια του Πορτογάλου τεχνικού αναφέροντας με σαρκαστικό ύφος πως δεν θέλει να δώσει κάποια απάντηση στον "Special One".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι δεν βλέπει την Ιταλία ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο του Euro 2024 καθώς δεν θεωρεί πως πρόκειται για μια ταλαντούχα γενιά παικτών. Ο τεχνικός της Ιταλίας Λουτσιάνο Σπαλέτι πραγματοποίησε την πρώτη του αντίδραση στις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού και ανέφερε πως δεν θα ήθελε να δώσει κάποια απάντηση στον "Special One".

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός των Ιταλών σημείωσε : " Κάνω τις δικές μου εκτιμήσεις και πιστεύω ότι είναι αντικειμενικές. Πρέπει να έχουμε αυτή την αυτοεκτίμηση που δεν δημιουργεί δυσκολίες. Είμαστε στο επίπεδο του οποιουδήποτε αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να σκεφτόμαστε από πού ξεκινήσαμε και τις δυσκολίες που είχαμε. Πρέπει ακόμα να βελτιωθούμε, αλλά έχουμε ποιότητα, έχουμε δυνατούς παίκτες που προχωρούν."

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία στην τελευταία της φιλική αναμέτρηση πριν από την πρεμιέρα του Euro 2024 επικράτησε της Βοσνίας με σκορ 1-0 σε γκολ του Φρατέζι.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ