EURO 2024

Euro 2024: Η σύντροφος και το παιδί του Τζακάνι γκρέμισαν το Instagram, μετά από την γκολάρα του κόντρα στην Κροατία

Euro 2024: Η σύντροφος και το παιδί του Τζακάνι γκρέμισαν το Instagram, μετά από την γκολάρα του κόντρα στην Κροατία
PRINT SCREEN

Ο Ματία Τζακάνι τρέλανε όλους τους Ιταλούς με το εκπληκτικό γκολ πρόκρισης που σημείωσε στο 90+8' κόντρα στην Κροατία, ωστόσο εκείνοι που ένιωσαν τη μεγαλύτερη υπερηφάνεια ήταν η σύντροφός του, Κιάρα Νάστι, και το δίχρονο παιδί τους.

Άργησε αλλά όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έγραψε ιστορία. Ο Ματία Τζακάνι κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ιταλίας το 2022 σε ηλικία 27 ετών και στην 7η μόλις συμμετοχή του με τα χρώματα της σκουάντρα ατζούρα πέτυχε το παρθενικό του γκολ, που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων για πάρα πολύ καιρό.

Και αυτό γιατί βρήκε δίχτυα στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με την Κροατία, στο τελευταίο ματς της ομάδας του στη φάση των ομίλων του Euro 2024, με τον στράικερ της Λάτσιο να εκτελεί τον Λιβάκοβιτς με αψεγάδιαστο φαλτσαριστό πλασέ (η μπάλα αναπαύτηκε στο πλαϊνό δίχτυ) και να σφραγίζει την πρόκριση των ατζούρι στους "16".

Το γκολ του πανηγυρίστηκε με μεγαλοπρέπεια σε όλη την ιταλική επικράτεια, όμως εκείνοι που το χάρηκαν περισσότερο ήταν οι δικοί του άνθρωποι: η πανέμορφη σύζυγός του και διάσημη Infuencer (έχει πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram), Κιάρα Νιάστι και το μόλις 2 ετών παιδί τους, Τιάγκο.

"Σε ευχαριστώ μπαμπά που με έκανες τόσο υπερήφανο για εσένα, πέρασα έναν μήνα κοιτάζοντας τη φανέλα της Ιταλίας, δείχνοντάς την και αναγνωρίζοντάς την ουρλιάζοντας ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑ.

Απόψε το βράδυ όταν ξύπνησα η μαμά μού έβαλε να δω το χθεσινό γκολ, είμαι πάρα πολυ υπερήφανος για σένα και πιστεύω ότι είναι το ίδιο όλοι εδώ στην Ιταλία.

Όλοι θα θέλαμε να είμαστε εκεί για να σε στηρίξουμε αλλά η μαμά έχει πολύ μεγάλη κοιλιά και περιμένουμε τη μικρή μου αδερφή . Μία ημέρα θα μπορέσουμε να τα διηγηθούμε και σε εκείνη.

Σε αγαπάμε πάρα πολύ μπαμπά! Πάμε ατζούρι", ήταν το μήνυμα που εμφανίστηκε την Τρίτη (25/6) στον λογαριασμό της Κιάρα Νάστι στο Instagram, με τη σύζυγο του Τζακάνι να ανεβάζει μάλιστα και ένα video από τη στιγμή που έδειχνε εικόνες από τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ, στο παιδί τους.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ