EURO 2024

Euro 2024, Ισπανία - Αγγλία: Αυτές είναι οι πιθανές ενδεκάδες των δύο φιναλίστ

Spain's Lamine Yamal follows the action during a Group B match between Spain and Croatia at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Lamine Yamal follows the action during a Group B match between Spain and Croatia at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ισπανία και η Αγγλία κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου με φόντο το τρόπαιο του Euro 2024. Ποιες είναι οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Η Ισπανία και η Αγγλία έχουν ραντεβού με την ιστορία (22:00, ΕΡΤ1, LIVE SPOT24). Τα τρία λιοντάρα και η ρόχα κοντράρονται στο Βερολίνο στον σπουδαίο τελικό του Euro 2024.

Η Ισπανία έχει στόχο να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 4ου τροπαίου και να γίνει η ομάδα με τα περισσότερα ευρωπαϊκά, ενώ η Αγγλία κυνηγάει ακόμη την πρώτη της κούπα σε back to back τελικό.

Όσον αφορά τα πλάνα των δύο προπονητών, ο Σαουθγκέιτ εξετάζει τις επιλογές του μέχρι την τελευταία στιγμή. Για παράδειγμα, ο Σο, ο οποίος έχει αυξημένο ρόλο στα νοκ-άουτ πρόκειται να αγωνιστεί βασικός αφήνοντας τον Τρίπιερ στον πάγκο.

Ο Ντε Λα Φουέντε θα έχει στη διάθεσή του τους Λε Νορμάν και Καρβαχάλ, οι οποίοι επέστρεψαν από την τιμωρία τους και πρόκειται να αγωνιστούν βασικοί. Θυμίζουμε πως ο Πέδρι παραμένει εκτός εξαιτίας τραυματισμού.

  • ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Ρόδρι, Ρουίθ, Γιαμάλ, Όλμο, Γουίλιαμς, Μοράτα
  • ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκέι, Σακά, Μέινου, Ράις, Σο, Φόντεν, Μπέλιγχαμ, Κέιν

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ