EURO 2024

Euro 2024, Ισπανία- Αγγλία: Αυτός είναι ο διαιτητής του μεγάλου τελικού

Referee Francois Letexier talks with Armenia's Henrikh Mkhitaryan during the World Cup 2022 group J qualifying soccer match between Armenia and Germany at the Vazgen Sargsyan stadium in Yerevan, Armenia, Sunday, Nov. 14, 2021. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Referee Francois Letexier talks with Armenia's Henrikh Mkhitaryan during the World Cup 2022 group J qualifying soccer match between Armenia and Germany at the Vazgen Sargsyan stadium in Yerevan, Armenia, Sunday, Nov. 14, 2021. (AP Photo/Pavel Golovkin) 2021. (AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN)

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία πλησιάζει. Από την UEFA, ορίστηκε ο Φρανσουά Λετεσιέ ως ο διαιτητής του τελευταίου και πιο σημαντικού ματς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Φρανσουά Λετεσιέ είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει τον μεγάλο τελικό του Euro 2024 που θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία (14/7).

Ο 35χρονος Γάλλος διαιτητεύει σε διεθνείς διοργανώσεις από το 2017. Βοηθοί του στον τελικό θα είναι οι Σιρίλ Μουνιέ, Μεντί Ραμουνί και ο τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σίμον Μαρσίνιακ.

Ο Λετεσιέ, έχει σφυρίξει έως τώρα στην καριέρα του σε 65 αγώνες της UEFA. Στο Euro 2024, σφύριξε τις αναμετρήσεις των Ισπανία- Γεωργία, Δανία- Σερβία και Κροατία- Αλβανία.

Παράλληλα, ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια αποτελεί ότι ο Γάλλος είχε οριστεί στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ντόρντμουντ ως ο τέταρτος επίσημος διαιτητής.

Ο ίδιος, ήταν διαιτητής της αναμέτρησης που έδωσε ο Ολυμπιακός στην περυσινή σεζόν στο Conference League κόντρα στην Σεβίλλη.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ