EURO 2024

Euro 2024, Ισπανία - Αγγλία: Η ενδεκάδα των "τριών λιονταριών" στον μεγάλο τελικό

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ της Αγγλίας στον ημιτελικό του Euro 2024 απέναντι στην Ολλανδία
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ της Αγγλίας στον ημιτελικό του Euro 2024 απέναντι στην Ολλανδία @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τον τελικό του Euro 2024 της Ισπανίας με την Αγγλία (22:00, ΕΡΤ1, LIVE SPORT24).

Η Ισπανία και η Αγγλία κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου με φόντο το τρόπαιο του Euro 2024 (22:00, ΕΡΤ1, LIVE SPORT24). Λίγο πριν τη σέντρα στον τελικό, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκανε γνωστή την ενδεκάδα των τριών Λιονταριών, που θα παραταχθούν με τριάδα στην άμυνα, τους Σακά και Σό στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τους Φόντεν, Μπέλιγχαμ και Κέιν τριπλέτα στη γραμμή κρούσης.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκέι, Σακά, Μέινου, Ράις, Σο, Φόντεν, Κέιν, Μπέλιγχαμ

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ