EURO 2024

Euro 2024, Ισπανία: Χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης ο Πέδρι μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Γερμανία

Ο Πέδρι αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Ισπανία
Ο Πέδρι αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Ισπανία AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Πέδρι τραυματίστηκε στο 4' της αναμέτρησης της Ισπανίας με τη Γερμανία μετά από μαρκάρισμα του Κρόος με τους Ισπανούς να γράφουν πως έχει κάκωση στο γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο του Euro σε περίπτωση πρόκριση τους στα ημιτελικά.

Ο Πέδρι στο 4' της αναμέτρησης της Ισπανίας με τη Γερμανία δέχτηκε ένα μαρκάρισμα από τον Κρόος και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι και πήγε στον πάγκο απογοητευμένος.

Στο ημίχρονο του αγώνα οι Ισπανοί έγραψαν πως ο Πέδρι υπέστη κάκωση στο γόνατο και συγκεκριμένα στον έσω πλάγιο στο αριστερό του πόδι και θα χάσει το υπόλοιπο του Euro σε περίπτωση πρόκριση τους στα ημιτελικά.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ