EURO 2024

Euro 2024, Ισπανία: Έκπληκτη η σύζυγος του Μοράτα με το νέο ταλέντο του ποδοσφαιριστή

Euro 2024, Ισπανία: Έκπληκτη η σύζυγος του Μοράτα με το νέο ταλέντο του ποδοσφαιριστή
INSTAGRAM /@ALICECAMPELLO

Ο Άλβαρο Μοράτα ενθουσίασε την σύζυγό του, Άλις Καμπέγιο με το νέο του ταλέντο.

Η εθνική Ισπανίας έγραψε ιστορία στο Βερολίνο την Κυριακή με την κατάκτηση του 4ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην ιστορία της (μοναδική ομάδα πλέον στο θεσμό με τέσσερις κατακτήσεις) μετά από το 2-1 επί της Αγγλίας.

Ο μαζικός εορτασμός του τέταρτου τίτλου στην διοργάνωση είχε πρωταγωνιστή τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος εξέπληξε τους πάντες και κυρίως την σύζυγό του με το νέο του ταλέντο.

Ο ποδοσφαιριστής πήρε το μικρόφωνο για να συστήσει έναν έναν τους συμπαίκτες του. Ένα αληθινό ρεσιτάλ επί σκηνής που ενθουσίασε τους χιλιάδες παρευρισκόμενους, αλλά και τους θεατές, που παρακολούθησαν το πάρτι από τα σπίτια τους.

Οι ικανότητες του Μοράτα ως σόουμαν εξέπληξαν ακόμη και την Άλις Καμπέγιο, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό της για το νέο ταλέντο, που αποκάλυψε πως έχει ο σύζυγός της.

"Δεν μπορώ να σταματήσω να ανακαλύπτω τα ταλέντα του συζύγου μου... Περνάω απίστευτα", έγραψε το μοντέλο πάνω στο σχετικό video, που ανήρτησε στο Instagram.

TAGS EURO 2024 EURO ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ