EURO 2024

Euro 2024, Ισπανία: Η αγκαλιά του Γιαμάλ με το αδερφάκι του και η συγκίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή

Spain's Lamine Yamal holds a baby after the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Spain's Lamine Yamal holds a baby after the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru) © 2024 ANDREEA ALEXANDRU/AP PHOTO

Ο συγκινημένος Γιαμάλ και η αγκαλιά με το μικρό του αδερφάκι αμέσως μετά την κατάκτηση του Euro 2024.

Η Ισπανία νίκησε την Αγγλία με 2-1 και κατέκτησε το Euro 2024 με τους Γιαμάλ και Γουίλιαμς να είναι εκ των κορυφαίων της Ισπανίας στο τουρνουά.

Ο Γιαμάλ κατέκτησε και τον τίτλο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης και πανηγύρισε μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και αγκαλιά με το μικρό του, αδερφάκι.

Σε video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο Γιαμάλ, γιορτάζει το τρόπαιο, κρατώντας στην αγκαλιά του το μικρό του αδερφάκι και το γιορτάζει μαζί της.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ