EURO 2024

Euro 2024, Ισπανία: Το απόλυτο επτά στα επτά από τη ρόχα

Spain's players celebrate with the trophy after winning the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Spain's players celebrate with the trophy after winning the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru) AP PHOTO/ANDREEA ALEXANDRU

Η Ισπανία είναι δίκαια στην κορυφή της Ευρώπης με το απόλυτο επτά στα επτά στο Euro 2024 καθώς κέρδισε κάθε αντίπαλο που βρήκε στο διάβα της.

Η Ισπανία βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης μετά τη νίκη της στον τελικό επί της Αγγλίας με 2-1 και έφτασε σε μια απίστευτη επίδοση. Η Ισπανία έκανε το απόλυτο επτά στα επτά στο Euro 2024 καθώς κέρδισε κάθε αντίπαλο που βρήκε στο διάβα της. Συγκεκριμένα κέρδισε Κροατία, Ιταλία, Αλβανία, Γεωργία, Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία.

Η Ισπανία κέρδισε και τα επτά παιχνίδια στο Euro 2024, που είναι οι περισσότερες νίκες που έχει πάρει οποιαδήποτε ομάδα σε μία μόνο διοργάνωση. Από την εισαγωγή του φορμάτ με τη φάση των ομίλων το 1980, μόνο η Γαλλία το 1984 (5/5) έχει κατακτήσει το τουρνουά διατηρώντας ποσοστό νικών 100%.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ