EURO 2024

Euro 2024: Ιταλός δημοσιογράφος αποθέωσε τον Λούκα Μόντριτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Κροατία - Ιταλία

Euro 2024: Ιταλός δημοσιογράφος αποθέωσε τον Λούκα Μόντριτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Κροατία - Ιταλία
PRINT SCREEN

Η συνέντευξη Τύπου του Λούκα Μόντριτς μετά το τέλος του αγώνα της Κροατίας με την Ιταλία είχε ένα πολύ όμορφο απρόοπτο, με έναν Ιταλό ρεπόρτερ να παίρνει το λόγο και να τον αποθεώνει, ευχαριστώντας τον για όσα έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο.

Ο Λούκα Μόντριτς έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έχει σκοράρει ποτέ σε τελική φάση Euro 2024 όμως το γκολ του στο 55' κόντρα στην Ιταλία δεν στάθηκε αρκετό για να στείλει την Κροατία στα νοκ-άουτ ματς, με τους ατζούρι να βρίσκουν το γκολ της ιοσφάρισης στο 90+8' με τον Τζακάνι και να στέλνουν την "χρβάτσκα" μία ανάσα από τον αποκλεισμό της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απογοήτευση ήταν τεράστια για τον Ζλάτκο Ντάλιτς και τους ποδοσφαιριστές του, με τον Μόντριτς να έχει πάντως έναν λόγο για να σκάσει ένα μικρό χαμόγελο στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Η αιτία ήταν η αποθέωση που εισέπραξε από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φραντσέσκο Ρεπίτσε, ο οποίος πήρε το λόγο και του έπλεξε το εγκώμιο για τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα στην καριέρα του.

"Καλό βράδυ Λούκα, είμαι Ιταλός δημοσιογράφος και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όσα έχεις δείξει, όχι μόνο απόψε αλλά καθόλη τη διάρκεια της καριέρας σου. Για ακόμη μία φορά, έδειξες πως είσαι παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Σκοράροντας, παρότι προηγουμένως είχες χάσει πέναλτι. Απλά ήθελα να στο πω, θα ήθελα να σου ζητήσω να μην αποσυρθείς ποτέ επειδή είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες τους οποίους έχω περιγράψει.

Σε ευχαριστώ", ήταν τα λόγια του Ιταλού δημοσιογράφου (σ.σ. ακολούθησαν χειροκροτήματα προς τον Μόντριτς), με τον κάπτεν της Κροατίας να δηλώνει κολακευμένος και να του απαντάει τα εξής:

"Ευχαριστώ. Ευχαριστώ πολύ για αυτά τα υπέροχα λόγια, από τα βάθη της καρδιάς μου σε ευχαριστώ. Θα ήθελα και εγώ να συνεχίσω να παίζω για πάντα αλλά πιθανότατα θα έρθει ο χρόνος που θα χρειαστεί να κρεμάσω τα παπούτσια μου.

Θα συνεχίσω να παίζω, δεν ξέρω για πόσο ακόμη αλλά σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ