EURO 2024

Euro 2024, Καλτσόνα: "Δεν κριτικάρω την ομάδα μου, οι Ουκρανοί είναι 20 θέσεις πάνω από εμάς στο ράνκινγκ της FIFA"

Slovakia's head coach Francesco Calzona gives instructions during the Group E match between Slovakia and Ukraine at the Euro 2024 soccer tournament in Dusseldorf, Germany, Friday, June 21, 2024. Ukraine won 2-1. (AP Photo/Martin Meissner)
Slovakia's head coach Francesco Calzona gives instructions during the Group E match between Slovakia and Ukraine at the Euro 2024 soccer tournament in Dusseldorf, Germany, Friday, June 21, 2024. Ukraine won 2-1. (AP Photo/Martin Meissner) @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Φραντσέσκο Καλτσόνα εμφανίστηκε ψύχραιμος μετά από την ανατροπή της οποίας έπεσε θύμα η Σλοβακία απέναντι στην Ουκρανία, τονίζοντας πως η ομάδα του Ρεμπρόφ διαθέτει μεγάλη ποιότητα.

Η Σλοβακία προηγήθηκε απέναντι στην Ουκρανία και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 επί του Βελγίου στην πρεμιέρα, είχε πιστέψει στην πρόκριση στους "16" του Euro 2024, όμως το δεύτερο μέρος έφερε την ανατροπή εις βάρος της και πλέον θα παίξει τα ρέστα της με φόντο τα νοκ-άουτ στον "τελικό" που έπεται για αυτήν απέναντι στην Ρουμανία.

Από την πλευρά του, ο Φραντσέσκο Καλτσόνα αποδέχτηκε ψύχραιμα το αποτέλεσμα, τονίζοντας τη διαφορά των δύο ομάδων στην κατάταξη της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε αρκετές στιγμές ήμουν ικανοποιημένος, σε άλλες λιγότερο. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Δεν μπορώ να τους ασκήσω κριτική, το πρώτο μέρος ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας", τόνισε στο φινάλε του ματς, για να προσθέσει με νόημα:

"Οι αντίπαλοι έχουν μεγάλη ποιότητα, στο ράνκινγκ της FIFA είναι 20 θέσεις πάνω από εμάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης για τη νοκ-άουτ φάση".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ