EURO 2024

Euro 2024, Καρβαχάλ: "Αδιανόητο το καλεντάρι, δεν μπορούμε να δίνουμε 60 ματς τον χρόνο"

Spain's Dani Carvajal reacts during a round of sixteen match between Spain and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Spain's Dani Carvajal reacts during a round of sixteen match between Spain and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2924 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο Ντάνι Καρβαχάλ τόνισε πως το Ισπανία - Γερμανία είναι είναι ένα ματς που κάθε οπαδός θα ήθελε να δει ενώ δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για το μεγάλο αριθμό αγώνων που χρειάζεται να δίνουν κάθε χρόνο οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η Ισπανία μετράει "4 στα 4" στο Euro 2024 και είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τις περισσότερες εντυπώσεις με το θελκτικό ποδόσφαιρο που παρουσιάζει στα γήπεδα της Γερμανίας, ωστόσο αν θέλει να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου θα πρέπει να αποκλείσει την οικοδέσποινα χώρα.

"Είμαστε ήρεμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση, βλέπω ενέργεια και ενθουσιασμό. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο μπροστά μας, θα πρέπει να τα κάνουμε όλα καλά. Ο αγώνας είναι 50-50", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ο Ντάνι Καρβαχάλ ενόψει του Ισπανία - Γερμανία, για να προσθέσει:

"Θα είναι σίγουρα ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που ο κάθε οπαδός θα ήθελε να παρακολουθήσει. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε όταν θα έχει τον έλεγχο ο αντίπαλος και να είμαστε ενεργητικοί όταν θα έχουμε εμείς τη μπάλα.

Η Γερμανία έχει παίκτες παγκοσμίου επιπέδου. Μοιάζουμε, έχουμε παρόμοια όπλα και πολλά θα εξαρτηθούν από το πρέσινγκ. Εάν θα μας περιμένουν ή θα κάνουν εκείνοι πρέσινγκ; Από αυτό θα εξαρτηθεί η έκβαση του ματς.

Δεν έχω μιλήσει με τον Κρόος, θα το κάνω πριν και μετά το παιχνίδι. Για αυτόν είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι επειδή ζει στην Ισπανία για πάνω από μία δεκαετία. Θα προσπαθήσει να το απολαύσει και εμείς να τον αφήσουμε να το απολαύσει όσο γίνεται λιγότερο".

Ο δεξιός μπακ της πρωταθλήτριας Ισπανίας και Ευρώπης, Ρέαλ, δεν έμεινε όμως μόνο στα της αναμέτρησης αλλά στηλίτευσε και το γεγονός πως οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να δίνουν πάρα πολλά ματς μέσα σε μία σεζόν:

"Εγώ έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Θέλω να έρθει το ματς και να φάω τους αντιπάλους. Βλέπω όμως και αυτό που θα έρθει τη νέα σεζόν, με ένα Σούπερ Καπ εκτός Ισπανίας, με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα μας πάρει μακριά από τα σπίτια μας για έναν μήνα, ένα ακόμη Champions League.

Είναι ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει και το επίπεδο των αγωνων θα πέσει επειδή είναι αδύνατο να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο παίζοντας κάθε τρεις ημέρες.

Η UEFA, η FIFA και οι εθνικές ομοσπονδίες πρέπει να συναισθανθούν ότι ένας παίκτης δεν μπορεί να παίζει 60 ματς το χρόνο".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ