EURO 2024

Euro 2024, Κροατία: Ο Μόντριτς έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκοράρει σε τελική φάση Euro

Croatia's Luka Modric celebrates after scoring his side's opening goal during a Group B match between Croatia and Italy at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Monday, June 24, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
Croatia's Luka Modric celebrates after scoring his side's opening goal during a Group B match between Croatia and Italy at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Monday, June 24, 2024. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Λούκα Μόντριτς με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ιταλία, την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκοράρει στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Ο Λούκα Μόντριτς με το γκολ που σημείωσε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κροατία και την Ιταλία για το Euro 2024 έγινε ο γηραιότερος παίκτης, που σκοράρει στην ιστορία των Euro.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των Κροατών βρήκε δίχτυα σε ηλικία 38 ετών και 289 ημερών. Έσπασε έτσι το ρεκόρ που κατείχε ο Ιβιτσα Βάστιτς από το Euro 2008 σε ηλικία 38 ετών και 257 ημερών. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι στο τρέχων τουρνουά απειλεί κι άλλος παίκτης να σπάσει το εν λόγω ρεκόρ. Ο λόγος ασφαλώς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ