EURO 2024

Euro 2024, Νάγκελσμαν: "Σκέφτομαι περισσότερο τον Τζαμάλ παρά τον Γιαμάλ, θέλουμε να έχουμε κατοχή μπάλας με Ισπανία"

Euro 2024, Νάγκελσμαν: "Σκέφτομαι περισσότερο τον Τζαμάλ παρά τον Γιαμάλ, θέλουμε να έχουμε κατοχή μπάλας με Ισπανία"

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψε την επιθυμία του να δει την Γερμανία να έχει κατοχή μπάλας για να φέρει σε δύσκολη θέση την Ισπανία ενώ έκανε ειδική μνεία στο 16χρονο αστέρι των Ιβήρων, Λαμίν Γιαμάλ.

Η Ισπανία έχει παίξει με διαφορά το καλύτερο και πιο θεαματικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στο Euro 2024 όμως αν θέλει να φτάσει στα ημιτελικά και να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του τροπαίου, θα χρειαστεί να υπερκεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας που την αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (5/7, 19:00, ΕΡΤ1, LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Κάτι που δεν θα είναι εύκολη υπόθεση από τη στιγμή που και η διοργανώτρια έχει δείξει ένα δυνατό πρόσωπο στην εκκίνηση του τουρνουά, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να προειδοποιεί μέσω συνέντευξης Τύπου για τις υψηλές βλέψεις της "Μάνσαφτ":

"Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα κάνουμε ένα καλό ματς την Παρασκευή. Η Ισπανία προσπαθεί πάντα να πιέσει ψηλά για να αναγκάσει σε λάθη τον αντίπαλο, αυτή είναι μία αρετή που έχουν κερδίσει και δεν έχουν πια μόνο το τίκι-τάκα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αμυνθείς απέναντι σε μία ομάδα που θα έχει πολλή κατοχή, αλλά θέλουμε και εμείς να έχουμε τη μπάλα. Αυτό είναι πάντα πιο ευχάριστο και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε, ξέροντας βέβαια πως δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για 90 λεπτά.

Θα υπάρχουν πάντως κομμάτια του αγώνα όπου θα θελήσουμε να επιτεθούμε και να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή", τόνισε αρχικά ο Νάγκελσμαν, για να προσθέσει αναφορικά με τον Γιαμάλ: "Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, είναι συνεπής όλη τη χρονιά.

Λίγοι παίκτες της Μπαρτσελόνα ήταν σταθεροί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει όταν τα πράγματα γίνουν ζόρικα. Η προσοχή μου είναι λιγότερο στον Γιαμάλ και περισσότερο στον... Τζαμάλ (Μουσιάλα)".

Κληθείς δε να απαντήσει στο αν έχει στο μυαλό του λίστα με εκτελεστές πέναλτι, σε περίπτωση που η πρόκριση κριθεί στη σχετική διαδικασία, απάντησε: "Έχουμε μία λίστα στο μυαλό μας αλλά είναι σημαντικό οι συγκεκριμένοι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή.

Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν έχω αμφιβολία πως θα βρούμε τους καταλληλότερους αν χρειαστεί να πάμε στα πέναλτι".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ