EURO 2024

Euro 2024: Νέα καταγγελία του Κοσόβου για ρατσιστική συμπεριφορά Σέρβων οπαδών

Kosovo national team posses for a team photo prior to the UEFA Nations League soccer match between Kosovo and Greece at Fadil Vokrri stadium in Pristina, Kosovo, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Visar Kryeziu)
Η εθνική Κοσόβου πριν από αγώνα με την Εθνική για το Nations Leaue 2022 @ 2022 VISAR KRYEZIU / AP IMAGES

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Κοσόβου προχώρησε σε νέα καταγγελία της UEFA για ρατσιστική συμπεριφορά Σέρβων φιλάθλων, αυτή τη φορά για το παιχνίδι με τη Σλοβενία.

Οι διμερείς σχέσεις μεταξύ της Σερβίας και του Κοσόβου είναι σε καθόλου καλά επίπεδα, με τα εθνικά θέματα των δύο χωρών να απασχολούν και τον αθλητισμό.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Κοσόβου είχε προχωρήσει σε καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά Σέρβων οπαδών στην UEFA για την πρεμιέρα του Euro 2024 κόντρα στην Αγγλία. Σε αντίστοιχη καταγγελία προχώρησαν και μετά το παιχνίδι με τη Σλοβενία, τονίζοντας ότι πρόκειται για εθνικιστικούς λόγους και σωβινιστική ρητορική.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι υπήρχε στην εξέδρα των Σέρβων σημαία της χώρας που περιλαμβάνει το Κόσοβο και την επιγραφή "δεν παραδινόμαστε". Στην ανακοίνωσή τους ζητούν την τιμωρία των Σέρβων και ζητούν από τους οργανωτές του τουρνουά να μην επιτρέπουν την εμφάνιση τέτοιων μηνυμάτων.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ