EURO 2024

Euro 2024, Ντε λα Φουέντε: "Θα μπορούσαμε να νικήσουμε ακόμα και με 9-1 την Γεωργία"

Spain's head coach Luis de la Fuente celebrates at the end of a Group B match between Spain and Croatia at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 15, 2024. Spain defeated Croatia 3-0. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's head coach Luis de la Fuente celebrates at the end of a Group B match between Spain and Croatia at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 15, 2024. Spain defeated Croatia 3-0. (AP Photo/Manu Fernandez) @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε έβγαλε το καπέλο στους Ισπανούς διεθνής για την εκτυφλωτική απόδοσή τους κόντρα στην Γεωργία που έφερε το 4-1 και την άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024, υποστηρίζοντας πως το σκορ θα μπορούσε να ήταν και 9-1.

Η Γεωργία σόκαρε το ποδοσφαιρόφιλο κοινό όταν μπήκε μπροστά στο σκορ κόντρα στην εθνική Ισπανίας, όχι όμως και τους Ίβηρες που δεν έχασαν ούτε για ένα λεπτό τη συγκέντρωσή τους και έφτασαν σε μία άνετη ανατροπή που τους εξασφάλισε το εισιτήριο για τους 8 του Euro 2024 όπου θα βρουν μπροστά τους την οικοδέσποινα του τουρνουά, Γερμανία.

Η απόδοση μάλιστα των Ισπανών διεθνών ήταν τόσο εντυπωσιακή ώστε να "υποχρεώσει" τον Λουίς ντε λα Φουέντε να τους βγάλει το καπέλο, τονίζοντας πως το τελικό 4-1 θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει 9-1 βάσει των ευκαιριών της ομάδας του.

"Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι επειδή ξέρουμε πόσο κοστίζει να βρίσκεσαι εδώ. Όλες οι ομάδες δυσκολεύονται να φτάσουν σε αυτή τη φάση αλλά το αποτέλεσμα σε ξεγελάει αφού θα μπορούσε το σκορ να είναι 8-1 ή 9-1.

Είσαι υποχρεωμένος να υποφέρεις όταν δεν καταφέρνεις να μετουσιώσεις σε γκολ αυτές τις ευκαιρίες", τόνισε ο προπονητής της ρόχα, για να συμπληρώσει:

"Το παιχνίδι με την Γεωργία ήταν πολύ περίπλοκο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος επειδή ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέραμε τη σημασία που είχε να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Ουδείς μας έχει χαρίσει κάτι. Απέναντι στην Γερμανία θα πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ