EURO 2024

Euro 2024, Ντεσάμπ: "Συναρπαστικό να κερδίζεις 5-4, όμως δεν είναι πάντα έτσι το ποδόσφαιρο"

France head coach Didier Deschamps looks on during a training session in Paderborn, Germany, Tuesday, July 2, 2024, ahead of their quarterfinal soccer match against Portugal at the Euro 2024 soccer tournament. (AP Photo/Hassan Ammar)
France head coach Didier Deschamps looks on during a training session in Paderborn, Germany, Tuesday, July 2, 2024, ahead of their quarterfinal soccer match against Portugal at the Euro 2024 soccer tournament. (AP Photo/Hassan Ammar) @2024 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ απάντησε στην κριτική που δέχτηκε η Γαλλία για την εμφάνισή της κόντρα στο Βέλγιο ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη μάχη με την Πορτογαλία στους 8 του Euro 2024 τονίζοντας πως ο Ρονάλντο ήταν και παραμένει μεγάλη απειλή.

Η εθνική Γαλλίας δεν έχει καταφέρει ακόμη να πετύχει κάποιο γκολ σε ροή παιχνιδιού σε τέσσερα συνολικά παιχνίδια της στα γήπεδα της Γερμανίας (1 εύστοχο και 2 υπέρ της αυτογκόλ είναι ο απολογισμός της), παρόλα αυτά μένει στο κόλπο του Euro 2024 και καμαρώνει μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων.

Το βράδυ της Παρασκευής (5/6, 22:00, ΕΡΤ1, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) έχει μάλιστα την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κούπα αν αποκλείσει την Πορτογαλία στα προημιτελικά, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να μιλάει με καλά λόγια για τους Ίβηρες αλλά και να υπεραμύνεται της τακτικής της ομάδας του στο ματς με το Βέλγιο.

"Στο ματς με το Βέλγιο υπήρχε πολλή ένταση, ήταν ένα ματς γεμάτο τακτική. Είναι πιο συναρπαστικό να κερδίζεις με 5-4 τα παιχνίδια σου αλλά δεν μπορείς πάντα στο ποδόσφαιρο να κερδίζεις με 5-4.

Δεν ξέρω αν η Πορτογαλία είναι πιο δυνατή ή πιο αδύναμη από το 2016 που την αντιμετωπίσαμε στον τελικό του Euro 2024. Όταν πάντως ξεκινάει μία διοργάνωση, είναι μέσα στα φαβορί", τόνισε ο προπονητής των μπλε, που συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια στο τιμόνι τους, για να προσθέσει για τον Ρονάλντο:

"Ο Ρονάλντο έχει την ικανότητα να νικήσει, έχει την ικανότητα να είναι αποφασιστικός και να σκοράρει. Το έχει κάνει και θα το κάνει για πάντα. Ακόμη και τώρα που έχει μεγαλώσει, είναι σπουδαίος μαχητής. Ήταν πάντα απειλή για μας και το ίδιο ισχύει και τώρα".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ