EURO 2024

Euro 2024, Ντοναρούμα: "Απογοητεύσαμε, ζητάμε συγγνώμη από όλους"

Italy's goalkeeper Gianluigi Donnarumma reacts after Switzerland's Ruben Vargas scored his side's second goal during a round of sixteen match between Switzerland and Italy at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 29, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit)
Italy's goalkeeper Gianluigi Donnarumma reacts after Switzerland's Ruben Vargas scored his side's second goal during a round of sixteen match between Switzerland and Italy at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 29, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit) @2024 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα ζήτησε συγγνώμη από όλους τους Ιταλούς για την άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Ελβετία που έφερε την ήττα (2-0) από την Ελβετία και τον αποκλεισμό του Euro 2024, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη.

Η εθνική Ιταλίας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο σημαντικό ραντεβού της με την Ελβετία για τους 16 του Euro 2024 και το πλήρωσε με έναν οδυνηρό αποκλεισμό, με τους Ελβετούς να επικρατούν καθαρά και δίκαια με 2-0 με τα γκολ των Φρόιλερ και Βάργκας και να παίρνουν εκείνοι το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

"Είναι πολύ άσχημο, πάρα πολύ άσχημο. Ζητάμε συγγνώμη από όλους. Σήμερα απογοητεύσαμε και εκείνοι άξιζαν την πρόκριση, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε", δήλωσε ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στα μικρόφωνα της RAI αμέσως μετά το αντίο των των ατζούρι στη διοργάνωση, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να τονίζει:

"Το δεύτερο γκολ στην αρχή του δευτέρου μέρους μάς έκοψε τα πόδια και δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Τη διαφορά την έκανε το γεγονός πως είχαμε χαμηλότερο ρυθμό σε σύγκριση με το δικό τους στο πρώτο μέρος αλλά και στις δικές τους ατομικές ενέργειες.

Η ευθύνη είναι πάντα του προπονητή, εγώ έκανα τις επιλογές. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας καθώς ο Γκραβίνα μου συμπεριφέρθηκε άψογα και όταν μιλήσουμε θα δούμε τι έχει να μου πει".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ