EURO 2024

Euro 2024, Ο Γιαμάλ απάντησε στον Λέμαν ενόψει του Ισπανία - Γερμανία: "Θα δούμε αν είμαστε μικροί και αθώοι"

Spain's Lamine Yamal reacts on the pitch during a round of sixteen match between Spain and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Spain's Lamine Yamal reacts on the pitch during a round of sixteen match between Spain and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Martin Meissner) @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο προημιτελικός της Ισπανίας με την Γερμανία πήρε φωτιά δύο 24ωρα πριν τη σέντρα, με ένα σχόλιο του Γενς Λέμαν για τους "άπειρους παίκτες της ρόχα" να φέρνει δυναμική αντίδραση από ένα εκ των αστεριών του Λουίς ντε λα Φουέντε: του Λαμίν Γιαμάλ.

Η ώρα των προημιτελικών του Euro 2024 πλησιάζει και σίγουρα εκείνος που μαγνητίζει τα περισσότερα βλέμματα είναι ο πρώτος χρονικά, με την καλύτερη μέχρι στιγμής ομάδα του τουρνουά, Ισπανία, να ανταμώνει με την οικοδέσποινα Γερμανία.

Μάλιστα, ενόψει του σπουδαίου αγώνα στην Στουτγκάρδη η θερμοκρασία ανέβηκε κατακόρυφα από το... πουθενά, με την παλιά δόξα της "Μάνσαφτ", Γενς Λέμαν, να πετάει το γάντι τους Ισπανούς τονίζοντας μεταξύ άλλων στην Welt TV:

"Από άποψη τεχνικής δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι καλυτεροι από εμάς και το είδαμε με τα τελευταία εξαιρετικά αποτελέσματα που είχαν, πρώτα στη φάση των ομίλων και κατόπιν στους 16 με την Γεωργία.

Είναι όμως μία ομάδα από νέους και άπειρους παίκτες. Είναι μία ομάδα από παιδιά. Έχουν πολύ νέους παίκτες, χωρίς διεθνή εμπειρία".

Δήλωση που δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον Λαμίν Γιαμάλ να δίνει ξεχωριστή απάντηση μέσω συνέντευξής του: "Δεν ακούμε κανέναν, θα δείξουμε στο γήπεδο αυτό που είμαστε.

Αυτή η δήλωση δεν βοηθάει σίγουρα την Γερμανία, βοηθάει εμάς. Το καλύτερο είναι να μην λέμε τίποτα. Θα δούμε αν θα είμαστε μικροί και αθώοι".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ