EURO 2024

Euro 2024: Ο Γουίλιαμς έδωσε τη φανέλα του σε οπαδό στις εξέδρες, που φορούσε εμφάνιση της Αθλέτικ

Euro 2024: Ο Γουίλιαμς έδωσε τη φανέλα του σε οπαδό στις εξέδρες, που φορούσε εμφάνιση της Αθλέτικ
PRINT SCREEN

Ο Νίκο Γουίλιαμς έδειξε το ισχυρό δέσιμο που έχει με τον σύλλογό του, την Αθλέτικ, όταν επέλεξε να δώσει τη φανέλα του στο φινάλε του Ισπανία - Γεωργία σε έναν οπαδό στις εξέδρες που φορούσε φανέλα των Βάσκων.

Η Γεωργία αιφνιδίασε την Ισπανία παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Λε Νορμάντ, στην νοκ-άουτ κόντρα των δύο ομάδων για τους 16 του Euro 2024, όμως ακολούθησε... ομοβροντία, με τους παίκτες του Λουίς ντε λα Φουέντε να σκοράρουν τέσσερις φορές με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες (Ρόδρι, Φαμπιάν Ρουίθ, Νίκο Γουίλιαμς, Όλμο) και να έχουν ευκαιρίες για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ υπέρ τους.

Ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά για την ρόχα και μάγεψε το κοινό, λόγω του πανέμορφου γκολ του στο 3-1 της ομάδας του, ήταν ο Νίκο Γουίλιαμς, με τον 21χρονο εξτρέμ να κλέβει την παράσταση όχι μόνο την ώρα του ματς αλλά και στο φινάλε.

Τότε που οι οπαδοί της Ισπανίας παραληρούσαν στις εξέδρες και ζητούσαν τη φανέλα του, με τον ίδιο να κάνει το χατίρι σε έναν φίλο της εθνικής ομάδας που είχε ένα κοινό με εκείνον: φορούσε φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ομάδα την οποία υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια εδώ και τρία χρόνια και με την οποία έχει "συστηθεί" στο ευρύ φίλαθλο κοινό.

"Ο Νίκο Γουίλιαμς ξέρει καλά ποια είναι τα χρώματά του", ήταν το σχόλιο της Αθλέτικ που ανέβασε το σχετικό video στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ