ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Euro 2024: Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ αποθέωσε τον Ρονάλντο μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας

FILE - Conor McGregor prepares to fight Dustin Poirier in a UFC 264 lightweight mixed martial arts bout July 10, 2021, in Las Vegas. Former UFC champion Conor McGregor will not face sexual assault charges following investigation of allegations that surfaced during the NBA Finals last June in Miami, his lawyer said Wednesday, Oct. 18, 2023. (AP Photo/John Locher, File)
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ @ 2021 JOHN LOCHER / AP IMAGES

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στον προημιτελικό του Euro δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως ο Πορτογάλος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Μία ημέρα μετά την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Πορτογαλίας στους "8" του Euro ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μοιράστηκε στα social media μία αποθεωτική δημοσίευση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον γνωστό Ιρλανδό μαχητή του UFC να δηλώνει πως ο Πορτογάλος σταρ είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει πατήσει το πόδι του στη Γη.

Συγκεκριμένα ο ΜακΓκρέγκορ δήλωσε: "Πραγματικό πάθος για την χώρα! Κριστιάνο είσαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που πάτησε το πόδι του στη Γη! Ο θεός να σε έχει καλά αδερφέ μου! Το παρελθόν είναι δοξασμένο! Το παρόν είναι η ιστορία".

Euro 2024: Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ αποθέωσε τον Ρονάλντο μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας
PRINT SCREEN


Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ