EURO 2024

Euro 2024: Ο Ντε Μπρόινε αποκάλεσε "ανόητο" έναν δημοσιογράφο έπειτα από καυστική ερώτηση

Belgium's Kevin De Bruyne gestures after missing a chance during a round of sixteen match between France and Belgium at the Euro 2024 soccer tournament in Dusseldorf, Germany, Monday, July 1, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στον αγώνα της Γαλλίας με το Βέλγιο. @ 2024 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Μία συγκεκριμένη ερώτηση ενός δημοσιογράφου ήταν αρκετή για να εκνευρίσει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος στην συνέχεια τον αποκάλεσε ανόητο.

Ο αποκλεισμός του Βελγίου από την Γαλλία προκάλεσε έντονη απογοήτευση στους παίκτες του Ντομένικο Τεντέσκο και μάλιστα εν μέσω αυτή της ατμόσφαιρας μία συγκεκριμένη ερώτηση δημοσιογράφου εξαγρίωσε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον αρχηγό των Βέλγων σχετικά με την περίφημη "χρυσή γενιά" του Βελγίου που δεν κατάφερε εν τέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ο Ντε Μπρόινε αντέδρασε με έναν χαρακτηρισμό.

Ο Βέλγος δήλωσε: "Δηλαδή πιστεύετε ότι οι υπόλοιπες ομάδες, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία, η Γερμανία δεν έχουν χρυσές γενιές;", ενώ στην συνέχεια ο ίδιος αποχώρησε εκνευρισμένος στα αποδυτήρια, ψελλίζοντας τη λέξη "ανόητος", προφανώς απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ