EURO 2024

Euro 2024: Οπαδός της Αγγλίας χτύπησε τατουάζ "Euro 2024 Winners" αλλά δεν το έχει μετανιώσει, παρά την ήττα στον τελικό

Euro 2024: Οπαδός της Αγγλίας χτύπησε τατουάζ "Euro 2024 Winners" αλλά δεν το έχει μετανιώσει, παρά την ήττα στον τελικό

Η τρέλα των Άγγλων ενόψει του τελικού του Euro 2024 οδήγησε έναν φανατικό οπαδό των τριών λιονταριών στο να χτυπήσει τατουάζ στο πόδι του με τη φράση "Euro Winners", με τον ίδιο να δηλώνει τώρα αμετανόητος για την απόφασή του παρά την ήττα.

Όλο το αγγλικό έθνος ψιθύριζε τη φράση "Football is coming home" μετά από το 2-1 επί της Ολλανδίας στον ημιτελικό του Euro 2024 όμως ο κυριακάτικος τελικός στο Βερολίνο (15/7) σκόρπισε απογοήτευση στο Νησί, με την Ισπανία να είναι ανώτερη και να ανταμείβεται στο φιναλε επικρατώντας 2-1 της Αγγλίας και κατακτώντας το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία της.

Το εντυπωσιακό είναι πως ένας 29χρονος φαν των "τριών λιονταριών", ονόματι Νταν Τόμας, ήταν τόσο πεπεισμένος για τη νίκη της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ώστε λίγες ημέρες νωρίτερα να χτυπήσει τατουάζ στο αριστερό πόδι του με τη φράση "England, Euro 2024, Winners".

Η πίστη του δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα του τελικού, όμως ο ίδιος δεν έχει μετανιώσει στιγμή για την επιλογή του και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει μέσω δηλώσεών του στο "BBC":

"Φτάσαμε πολύ κοντά, δεν μετανιώνω για το τατουάζ. Ακόμη και έτσι δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να αλλάξω το "4" σε "8" ενόψει του Euro που ακολουθεί σε τέσσερα χρόνια από τώρα.

Δεν πρόκειται να το καλύψω. Δεν μετανιώνω και το αγαπώ πολύ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό αλλά ήταν σπουδαίο επίτευγμα που φτάσαμε σε δεύτερο διαδοχικό τελικό.

Είναι ζήτημα χρόνου να κερδίσουμε κάτι. Δεν με επηρεάζει τι λέει ο κόσμος, αντίθετα παροτρύνω και άλλους να κάνουν το ίδιο σε επόμενα τουρνουά για να στηρίξουν την ομάδα".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ