EURO 2024

Euro 2024, Ουγγαρία: Ο Βάργκα έχει τις αισθήσεις του, είναι σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Στουτγκάρδης

Scotland's goalkeeper Angus Gunn, down, and Hungary's Barnabas Varga get medical treatment after colliding during a Group A match between Scotland and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μπαρνάμπας Βάργκα στον αγωνιστικό χώρο @ 2024 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Στουτγκάρδης, έχοντας τις αισθήσεις του. Η ενημέρωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ουγγαρίας αναφέρει ότι η κατάστασή του είναι σταθερή.

Το παιχνίδι μεταξύ της Ουγγαρίας και της Σκωτίας πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μπαρνάμπας Βάργκα, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με καλυμμένο το φορείο.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει τις αισθήσεις του και σύμφωνα με την ενημέρωση της Ουγγαρίας η κατάστασή του είναι σταθερή και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Στουτγκάρδης.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ