EURO 2024

Euro 2024: Πάνω από 30.000 Γερμανοί υπέγραψαν να γίνει επανάληψη του Ισπανία - Γερμανία για τη φάση με τον Κουκουρέγια

Euro 2024: Πάνω από 30.000 Γερμανοί υπέγραψαν να γίνει επανάληψη του Ισπανία - Γερμανία για τη φάση με τον Κουκουρέγια
PRINT SCREEN

Οι Γερμανοί συγκεντρώνουν υπογραφές για να επαναληφθεί ο προημιτελικός της εθνικής τους ομάδας με την Ισπανία για τη φάση που ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κουκουρέγια.

Η Ισπανία έκανε αυτό που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα σε Euro κι απέκλεισε την οικοδέσποινα Γερμανία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί όμως, έχουν παράπονα από τις αποφάσεις του Άγγλου ρέφερι, Άντονι Τέιλορ, διαμαρτυρήθηκαν και πέρασαν στην αντεπίθεση, μαζεύοντας υπογραφές για τη διαγραφή του από τη λίστα διαιτητών της UEFA, αλλά και την επανάληψη του προημιτελικού Ισπανία - Γερμανία.

Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 30.000 Γερμανοί έχουν ήδη υπογράψει στο change.org, συγκεκριμένα 31.728.

Θυμίζουμε ότι η φάση που προκάλεσε έντονη συζήτηση ήταν στο 107', με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια μετά από σουτ του Μουσιάλα.

Ωστόσο, τόσο ο διαιτητής όσο και το VAR συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει κάτι στη φάση. Ο λόγος είναι γιατί η UEFA έδωσε μία συγκεκριμένη οδηγία για το τι δεν είναι παράβαση για χέρι.

Συγκεκριμένα όταν η μπάλα βρίσκει στο χέρι κοντά στο σώμα και είναι κάθετο προς το χορτάρι (δηλαδή το χέρι είναι προς τα κάτω σε ευθεία όπως του Κουκουρέγια), ή/και σε θέση πίσω από το σώμα, τότε δεν είναι πέναλτι.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ