EURO 2024

Euro 2024, Πορτογαλία - Γαλλία: Οι ενδεκάδες του δεύτερου προημιτελικού

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during a round of sixteen match between Portugal and Slovenia at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Monday, July 1, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε ματς κόντρα στην Σλοβενία για τους 16 του Euro 2024 | 1 Ιουλίου 2024 @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Οι Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Ντιντιέ Ντεσάμπ έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παρατάξουν την Πορτογαλία και την Γαλλία αντίστοιχα, για τη μεταξύ τους μάχη στα προημιτελικά του Euro 2024.

Η Πορτογαλία ξεπέρασε την Σλοβενία στα πέναλτι (3-0 με τρεις αποκρούσεις του Ντιόγκο Κόστα στη σχετική διαδικασία) και η Γαλλία το εμπόδιο του Βελγίου με το αυτογκόλ του Βερτόνχεν στο 85', για να πάρουν αμφότερες το εισιτήριο για τους 8 του Euro 2024 και να ετοιμάζονται πλέον να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο τα ημιτελικά.

Περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα στο Αμβούργο, οι δύο προπονητές άνοιξαν τα χαρτιά τους, κάνοντας γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι Ίβηρες και οι μπλε με στόχο το εισιτήριο της τετράδας.

Η ενδεκάδα της Πορτογαλίας: Ντιόγκο Κόστα, Πέπε, Ντίας, Παλίνια, Κανσέλο, Μέντες, Βιτίνια, Σίλβα, Φερνάντες, Λεάο, Ρονάλντο.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας: Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Καμαβινγκά, Σαλιμπά, Ερναντές, Καντέ, Τσουαμενί, Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Κολό Μουανί.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ