EURO DATA ANALYSIS

Euro 2024, Πορτογαλία: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγάει μανιασμένα το γκολ, αλλά η τύχη τού έχει γυρίσει την πλάτη

Euro 2024, Πορτογαλία: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγάει μανιασμένα το γκολ, αλλά η τύχη τού έχει γυρίσει την πλάτη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει απελπιστική προσπάθεια για να πετύχει το πρώτο του γκολ στο Euro 2024, όμως μέχρι στιγμής η τύχη τού έχει γυρίσει την πλάτη.

Η Πορτογαλία χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να προκριθεί επί της Σλοβενίας στα προημιτελικά του Euro 2024. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα από τα πρόσωπα του αγώνα, δίχως αμφιβολία. Ο CR7 κυνηγούσε μανιασμένα το πολυπόθητο γκολ, για να γράψει ιστορία.

Ωστόσο, αυτό δεν ερχόταν όσο και αν προσπαθούσε. Μάλιστα, στην παράταση έχασε πέναλτι και αμέσως μετά πλάνταξε στα κλάματα. Απόδειξη της πίεσης που έχει βάλει ο ίδιος στον εαυτό του, για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε όλες τις ενέργειες και τις κορυφαίες επιδόσεις του στην αναμέτρηση κόντρα στους Σλοβένους.

Οι τελικές και οι κορυφαίες επιδόσεις του Ρονάλντο στο Πορτογαλία - Σλοβενία
Οι τελικές και οι κορυφαίες επιδόσεις του Ρονάλντο στο Πορτογαλία - Σλοβενία

Ο Ρονάλντο είχε συνολικά οκτώ τελικές τις περισσότερες στην αναμέτρηση και μία από τις κορυφαίες επιδόσεις της διοργάνωσης. Από αυτές τις τελικές οι τέσσερις ήταν στον στόχο, με συνολική "αξία" 0.57xG, χωρίς να μετράμε το πέναλτι.

Ο CR7 είχε συνολικά 37 ενέργειες με την μπάλα, οι περισσότερες στην αριστερή πλευρά, ενώ οι επτά από αυτές ήταν στην περιοχή των Σλοβάνων. Ακόμη μία κορυφαία επίδοση στην αναμέτρηση. Άλλωστε, κινήθηκε σαν φορ αναζητώντας τον δρόμο προς το γκολ.

Επίσης, σε κάθε στατική φάση λίγο έξω από την περιοχή των Σλοβένων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιρνε την μπάλα, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση.

Συγκεκριμένα, είχε τέσσερις απευθείας εκτελέσεις φάουλ και έγραψε ρεκόρ. Κανένας δεν έχει περισσότερες εκτελέσεις σε παιχνίδι Euro ή Μουντιάλ από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 όταν ο Χάτζι είχε πέντε εκτελέσεις απέναντι στη Σουηδία.

Ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές στο Euro 2024

Ο Ρονάλντο κάνει απελπιστική προσπάθεια για να πετύχει το πρώτο του γκολ, αλλά μέχρι στιγμής δίχτυα δεν έχει καταφέρει να βρει. Για την ακρίβεια έχει 20 τελικές τις περισσότερες από κάθε άλλον μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Η "αξία" των τελικών του είναι 2.67xG με το πέναλτι κόντρα στους Σλοβένους 1.89xG, χωρίς αυτό. Με λίγα λόγια "δικαιούται" έστω ένα (ή και παραπάνω) γκολ, αλλά η τύχη του έχει γυρίσει μέχρι στιγμής την πλάτη.

Πάντως, χάρη στον εκπληκτικό Ντιόγκο Κόστα και τις αποκρούσεις του, η Πορτογαλία παρέμεινε στο τουρνουά και ο Ρονάλντο θα έχει την ευκαιρία να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Οι πιο απίθανες στιγμές είναι στη Stoiximan… με πριμ στο bet builder, super ενισχυμένες αποδόσεις, πριμ στο παρολί και 0% γκανιότα!

TAGS EURO DATA ANALYSIS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ