EURO 2024

Euro 2024: Πρόστιμο στην Κροατία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της με την Αλβανία

Croatian supporters light a flare as they cheer during a Group B match between Croatia and Albania at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Wednesday, June 19, 2024. The match ended in a 2-2 draw. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Οι Κροάτες ανάβουν καπνογόνα @ 2024 EBRAHIM NOROOZI / AP IMAGES

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Κροατίας ανακοίνωσε ότι τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της με την Αλβανία. Αναμονή για πιθανή τιμωρία και των Αλβανών.

Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο την Κροατία για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Αλβανία για το Euro 2024, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου των Κροατών.

Συγκεκριμένα οι Κροάτες θα πληρώσουν πρόστιμο 28 χιλιάδων ευρώ, 17.500 για άναμμα πυρσών και 10.500 για ρίψη αντικειμένων. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ποινή για την Αλβανία.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ