EURO 2024

Euro 2024: Ο Κβαρατσχέλια πήρε και φόρεσε τη φανέλα του Ρονάλντο

Ο Κβαρατσχέλια με τη φανέλα του Ρονάλντο
Ο Κβαρατσχέλια με τη φανέλα του Ρονάλντο PRINT SCREEN

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια μετά τον θρίαμβο της Γεωργίας επί της Πορτογαλίας ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη φανέλα του, τη φόρεσε, ενώ ποστάροντάς την στα social media έγραψε "όνειρο".

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη της Γεωργίας επί της Πορτογαλίας (2-0), πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους Γεωργιανούς να προκρίνονται στους "16" του Euro και τον επιθετικό της Νάπολι να ζητά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη φανέλα του.

Ο 23χρονος μάλιστα, τη φόρεσε και την πόσταρε στα social media, γράφοντας "όνειρο". Αξίζει να αναφέρουμε πως όταν το 2013, ο Ρονάλντο άνοιξε μια ακαδημία ποδοσφαίρου στη Γεωργία, ένα από τα παιδιά που εγγράφηκαν ήταν ο Κβαρατσχέλια.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ