EURO 2024

Euro 2024, Ρονάλντο: Το BBC αποκάλεσε τον Πορτογάλο "Misstiano Penaldo" και έκανε έξαλλο τον Τέρι

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts after missing a chance to score a goal against Slovenia during a round of sixteen match at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Monday, July 1, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία @ 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Το BBC έβαλε τη "λεζάντα" Misstiano Penaldo για να πικάρει τον Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι, προκαλώντας την έκρηξη του άλλοτε αρχηγού της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας, Τζον Τέρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι στην παράταση κόντρα στη Σλοβενία, καθώς ο Γιαν Όμπλακ του στέρησε το γκολ με μια σπουδαία επέμβαση. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά το χαμένο πέναλτι έβαλε τα κλάματα και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Το BBC δεν έδειξε να συγκινείται τόσο με την αντίδραση του Ρονάλντο και τον "πίκαρε" με μια ατάκα που προκάλεσε σάλο στα social media. Συγκεκριμένα όταν έδειξε σε επανάληψη το πέναλτι έβαλε τη λεζάντα "Misstiano Penaldo".

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την έκρηξη του Τζον Τέρι που με story στο Instagram έγραψε "BBC αυτό είναι ντροπή".

Το story που ανέβασε ο Τζον Τέρι:

Euro 2024, Ρονάλντο: Το BBC αποκάλεσε τον Πορτογάλο "Misstiano Penaldo" και έκανε έξαλλο τον Τέρι
PRINT SCREEN: INSTAGRAM JOHN_TERRY


Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ