EURO 2024

Euro 2024, Ρούνεϊ: "Ο Γιαμάλ μου θυμίζει λίγο τον εαυτό μου το 2004 και ο Γουίλιαμς τον Κριστιάνο Ρονάλντο"

D.C. United head coach Wayne Rooney reacts after an MLS soccer match against Orlando City, Sunday, July 31, 2022, in Washington. D.C. United won 2-1. (AP Photo/Julio Cortez)
D.C. United head coach Wayne Rooney reacts after an MLS soccer match against Orlando City, Sunday, July 31, 2022, in Washington. D.C. United won 2-1. (AP Photo/Julio Cortez) @2024 JULIO CORTEZ/AP IMAGES

Ο Γουέιν Ρούνεϊ κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό του Euro 2024 μεταξύ της Ισπανίας και της Αγγλίας και έκανε ειδική μνεία στα δύο βέλη της επίθεσης της ρόχα που έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις στο τουρνουά: τους Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς.

Η Αγγλία βρίσκεται σε τελικό Euro για δεύτερη διαδοχική φορά και τώρα ευελπιστεί να γράψει την ιστορία διαφορετικά, αφήνοντας πίσω της οριστικά τη επώδυνη εμπειρία της ήττας στον τελικό του 2021 από την Ιταλία, στη διαδικασία των πέναλτι.

Λίγο πριν από τη μεγάλη σύγκρουση στο Βερολίνο, ο Γουέιν Ρούνεϊ κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για την αντίπαλο των "τριών λιονταριών" το βράδυ της Κυριακής και έκανε ειδική αναφορά στους δύο παίκτες που έχουν κάνει τη διαφορά για την Ισπανία σε αυτό το τουρνουά, τους Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς.

"Ο Γιαμάλ θα είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά από το υπέροχο γκολ του με την Γαλλία και μου θυμίζει λίγο τον εαυτό μου στο Euro 2004, έναν έφηβο που περνούσε καλά. Ο Γουίλιαμς είναι εξαιρετικός. Μου θυμίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν νέος.

Είναι ένα μεγάλο παιδί, παίρνει τη μπάλα και μερικές φορές προσπαθεί υπερβολικά, συνήθως όμως παίρνει σωστές αποφάσεις. Είναι μία απίστευτη απειλή σε καταστάσεις ένας-εναντίον-ενός και βάζει και γκολ επίσης", τόνισε στην "Mundo Deportivo" ο άλλοτε αρχισκόρερ της εθνικής Αγγλίας, για να προσθέσει με νόημα:

"Η Αγγλία θα χρειαστεί να αμυνθεί καλά στα άκρα επειδή η Ισπανία έχει δύο λαμπρούς νεαρούς εξτρέμ και είναι η βασική απειλή. Η Αγγλία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ