EURO 2024

Euro 2024: Σάλος για το video με τον Ονανά, που έλεγε ότι θα χτυπήσει τον Εμπαπέ στο Γαλλία - Βέλγιο

Kylian Mbappe of France during a Group D match between the France and Poland at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Tuesday, June 25, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Kylian Mbappe of France during a Group D match between the France and Poland at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Tuesday, June 25, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2024 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο Αμαντού Ονανά σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τη συμμετοχή του σε ένα video, όπου διατυμπάνιζε πως θα χτυπήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στα πόδι στο νοκ-άουτ ματς της Γαλλίας με το Βέλγιο, με την βελγική ομοσπονδία να αναγκάζεται να το αποσύρει.

Η Γαλλία και το Βέλγιο μετρούν αντίστροφα για τη μεταξύ τους κόντρα στην ερχόμενη Δευτέρα (1/7, 19:00, LIVE από το SPORT24) στο Ντίσελντορφ με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024, με τον αγώνα να παίρνει πάντως φωτιά δύο ημέρες πριν από τη σέντρα χάρη σε μία... ατυχή έμπνευση.

"Δράστης" ήταν ο κωμικός Πάμπλο Αντρές που εμφανίζεται σε ένα video να ρωτάει "Ποιος θα χτυπήσει το πόδι του Εμπαπέ" και να δηλώνει πρόθυμος να το κάνει ο Αμαντού Ονανά, με τον 22χρονο μέσο της Έβερτον να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στα social media και την βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αποσύρει άμεσα το video από τη σελίδα της στο Twitter.

"Είχε την πρόθεση να είναι χιουμοριστικό αλλά αποσύρθηκε", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της βελγικής ομοσπονδίας, Στέφαν βαν Λοκ, ζητώνας παράλληλα συγγνώμη για το video-παρωδία που δημοσιεύτηκε πριν... κατέβει με συνοπτικές διαδικασίες.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ