EURO 2024

Euro 2024, Σανιόλ: "Λυπημένοι για την ήττα, ευτυχισμένοι για την πορεία"

Georgia's head coach Willy Sagnol concentrates before a start of a round of sixteen match between Spain and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Georgia's head coach Willy Sagnol concentrates before a start of a round of sixteen match between Spain and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η εθνική Γεωργίας αποχαιρέτησε το Euro 2024 μετά από τη βαριά ήττα από την Ισπανία στο νοκ-άουτ ματς των 16, με τον Βίλι Σανιόλ να δηλώνει ωστόσο υπερήφανος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση.

Η εθνική Γεωργίας πήρε μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (η μοναδική πρωτάρα από τις 24 που βρέθηκαν στα γήπεδα της Γερμανίας) και έζησε το όνειρο στο μάξιμουμ, αφού η συμμετοχή της δεν περιορίστηκε στη φάση των ομίλων αλλά πήρε την πρόκριση στη φάση των 16 του Euro 2024 με το 2-0 επί της Πορτογαλίας.

Εκεί έπεσε πάνω στην υπερηχητική Ισπανία που την συνέτριψε με 4-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Λε Νορμάντ, με τον Βίλι Σανιόλ να μην κρύβει πάντως το θαυμασμό του για τα κατορθώματα των Γεωργιανών διεθνών στο τουρνουά.

"Σήμερα δεν είμαστε απογοητευμένοι αλλά αισθανόμαστε λύπη που χάσαμε, αυτό είναι φυσιολογικό. Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε λίγες ημέρες από τώρα θα συνειδητοποιήσουμε ακριβώς τι κάναμε.

Είμαστε ικανοποιημένοι για τη διαδρομή που διανύσαμε. Η ευτυχία θα επιστρέψει πολύ γρήγορα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος προπονητής.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ