EURO 2024

Euro 2024, Σάουθγκεϊτ: "Η Ισπανία είναι δίκαια το φαβορί, πρέπει να είμαστε τέλειοι για να τη νικήσουμε"

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πανηγυρίζει την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πανηγυρίζει την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024 © 2024 THANASSIS STAVRAKIS / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παραδέχτηκε ότι η Ισπανία αξίζει να είναι το φαβορί γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά και παράλληλα τόνισε ότι η Αγγλίας θα πρέπει να είναι "τέλεια" για να τη νικήσει στον τελικό και να κατακτήσει το Euro 2024.

Η Αγγλία βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία, κατακτώντας το πρώτο Euro στην ιστορία της και τον πρώτο τίτλο μετά το Μουντιάλ το 1966.

Τα τρία λιοντάρια θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (14/7) στον τελικό την Ισπανία, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να αναφέρει στις δηλώσεις του πως δίκαια ο τίτλους του "φαβορί" ανήκει στη "ρόχα".

Μάλιστα, δήλωσε πως για να μπορέσει η ομάδα του να νικήσει την Ισπανία θα πρέπει να παρουσιαστεί αψεγάδιαστη στο γήπεδο.

"Είναι δικαίως φαβορί για αυτό που έκανε σ' αυτό το τουρνουά. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Τακτικά θα πρέπει να είμαστε τέλειοι, καθώς είναι τόσο καλή. Αλλά, ξέρετε, είμαστε εδώ.

Κι είναι ένα παιχνίδι για το οποίο μπορούμε να προετοιμαστούμε, ανεξάρτητα από το τι έχουν δείξει οι παίκτες, τη συνοχή και το πνεύμα.

Η Ισπανία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ας τα πούμε σωστά. Έχουν κερδίσει αρκετά τρόπαια. Πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να βρούμε όλα όσα έχουμε μέσα μας.

Κι έχουμε παίκτες που έχουν παίξει πολλούς μεγάλους αγώνες, ώστε να ξέρουν τι απαιτείται το βράδυ, αλλά τις επόμενες δύο μέρες, πρέπει να προετοιμαστούμε τέλεια".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ