EURO 2024

Euro 2024, Κροατία - Ιταλία: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Ο Μπαρέλα πανηγυρίζει με τον Καλαφιόρι το 2-1 της Ιταλίας επί της Αλβανίας
Ο Μπαρέλα πανηγυρίζει με τον Καλαφιόρι το 2-1 της Ιταλίας επί της Αλβανίας AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Ζλάτκο Ντάλιτς και Λουτσιάνο Σπαλέτι για την κρίσιμη μάχη της Κροατίας με την Ιταλία για την πρόκριση στους "16" του Euro 2024.

Για την τρίτη αγωνιστική του 2ου ομίλου η Κροατία αντιμετωπίζει την Ιταλία με τις δύο ομάδες να θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν την πρόκριση "16" του Euro 2024.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα γνωστοποιήθηκαν οι ενδεκάδες των δύο προπονητών.

Η ενδεκάδα της Κροατίας: Λιβάκοβιτς, Στάνισιτς, Σούταλο, Πόγκρασιτς, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Σούτσιτς, Κράμαριτς, Πάσαλιτς.

Οι αναπληρωματικοί της Κροατίας: Λάμπροβιτς, Ιβούσιτς, Έρλιτς, Μάγερ, Πέρισιτς, Μπούντιμιρ, Πέτκοβιτς, Ιβανούσετς, Σόσα, Πιάτσα, Βίντα, Γιουράνοβιτς, Μάρκο Πάσαλιτς, Μπατούριν.

Η ενδεκάδα της Ιταλίας: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Νταρμιάν, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Ρασπαντόρι, Ντι Μάρκο, Πελεγκρίνι, Ρετέγκι.

Οι αναπληρωματικοί της Ιταλίας: Βικάριο, Μερέτ, Μπουοντζιόρνο, Γκάτι, Φρατέζι, Σκαμάκα, Κιέζα, Μπελανόβα, Κριστάντε, Μαντσίνι, Ζακάγκνι, Φατζόλι, Ελ Σαράουι, Καμπιάσο, Φολορούνσο.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ