EURO 2024

Euro 2024, Σκωτία - Ουγγαρία: Σφοδρή σύγκρουση άφησε αναίσθητο στον αγωνιστικό χώρο τον Βάργκα, αποχώρησε με καλυμμένο το φορείο

Hungary's Barnabas Varga is injured during a Group A match between Scotland and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Μπαρνάμπας Βάργκα τιμωρημένος @ 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Βάργκα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μετά από χτύπημα που δέχθηκε και αποχώρησε για τα αποδυτήρια καλυμμένος από τους συμπαίκτες του.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Σκωτία και την Ουγγαρία ξύπνησε άσχημες μνήμες, καθώς ο Μπαρνάμπας Βάργκα υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό από σύγκρουση που είχε με τον Γκαν.

Ο Βάργκα έμεινε στον αγωνιστικό χώρο αναίσθητος και όλοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν για να τον καλύψουν με πανί. Μετά από λίγα λεπτά ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής αποχώρησε με το φορείο καλυμμένο.

Ο Βάργκα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με το κοινό να τον χειροκροτεί. Όλο το γήπεδο τον χειροκρότησε.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ