EURO 2024

Euro 2024: Τα σενάρια πρόκρισης σε τρίτο και τέταρτο όμιλο

Serbia's Andrija Zivkovic controls the ball during a Group C match between Serbia and England at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς @ 2024 ANDREEA ALEXANDRU / AP IMAGES

Ήδη τρεις ομάδες έχουν τσεκάρει εισιτήρια για τους "16" απο τον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο. Δείτε πώς διαμορφώνεται τα δεδομένα πριν από την τρίτη στροφή.

Μπόλικο ενδιαφέρον έχει η τρίτη αγωνιστική για τον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο του Euro 2024. Χάρη στα χθεσινά αποτελέσματα η Αγγλία, η Γαλλία και η Ολλανδία που έχουν τέσσερις βαθμούς έκλεισαν θέση στους "16" και απομένει μίνιμουμ άλλο ένα εισιτήριο που θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Στον τέταρτο όμιλο η Πολωνία είναι οριστικά τέταρτη και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης.

Το SPORT24 σάς παρουσιάζει όλα τα δεδομένα για την πρόκριση λίγες ώρες πριν από την έναρξη των παιχνιδιών.

Τα δεδομένα για τον 3ο όμιλο

  • Η Αγγλία έχει εξασφαλίσει ήδη θέση στους "16" του Euro 2024
  • Η Δανία θα περάσει στους 16 αν αποφύγει την ήττα από τη Σερβία. Εάν η Δανία και η Σλοβενία χάσουν, θα καταταχθούν στην τρίτη και την τέταρτη θέση με τη συνολική διαφορά τερμάτων, μετά τα συνολικά γκολ που σημειώνονται, μετά τους πειθαρχικούς βαθμούς και μετά την κατάταξη των Ευρωπαϊκών Προκριματικών. Η Δανία δεν θα μπορέσει να φτάσει στη φάση των 16 αν χάσει και η Σλοβενία δεν ηττηθεί, ή άσχετα αν χάσει με διαφορά τεσσάρων γκολ ή περισσότερο ή ακριβώς 3-0 (ακόμα κι αν τερματίσει τρίτη μπροστά από τη Σλοβενία).
  • Η Σλοβενία θα περάσει στη φάση των 16, τουλάχιστον ως η καλύτερη τρίτη ομάδα, αν αποφύγει την ήττα από την Αγγλία. Εάν χάσουν Σλοβενία και Δανία, θα χωριστούν για την τρίτη και την τέταρτη θέση με τα κριτήρια που περιγράφονται παραπάνω. Ομοίως, η Σλοβενία και η Σερβία εάν η Σλοβενία χάσει και η Σερβία πάρει ισοπαλία. Η Σλοβενία δεν θα μπορέσει να φτάσει στη φάση των 16 αν χάσει με διαφορά τεσσάρων γκολ ή ακριβώς 3-0 (ακόμα κι αν τερματίσει τρίτη μπροστά από τη Δανία ή τη Σερβία).
  • Η Σερβία θα περάσει στη φάση των 16, τουλάχιστον ως η καλύτερη τρίτη ομάδα, εάν κερδίσει τη Δανία. Η Σερβία θα τερματίσει δεύτερη αν κερδίσει και η Σλοβενία δεν νικήσει την Αγγλία. Εάν κερδίσουν Σερβία και Σλοβενία, η Σερβία θα τερματίσεισ στην τρίτη θέση. Εάν η Σερβία φέρει ισοπαλία και η Σλοβενία χάσει, θα χωριστούν στην τρίτη και τέταρτη θέση με τα κριτήρια που περιγράφονται παραπάνω. Η Σερβία δεν θα μπορέσει να φτάσει στη φάση των 16 αν χάσει ή αν ισοφαρίσει και η Σλοβενία αποφύγει την ήττα.
Euro 2024: Τα σενάρια πρόκρισης σε τρίτο και τέταρτο όμιλο

Τα δεδομένα για τον 4ο όμιλο

  • Η Ολλανδία έχει περάσει ήδη στους "16"
  • Η Γαλλία έχει περάσει ήδη στους "16"
  • Η Αυστρία θα περάσει στη φάση των 16, τουλάχιστον ως η καλύτερη τρίτη ομάδα, εάν αποφύγει την ήττα ή χάσει με διαφορά ενός ή δύο γκολ. Εάν χάσουν με διαφορά τριών γκολ ή περισσότερα, θα τερματίσουν τρίτοι, αλλά δεν θα βρεθούν στη φάση των 16 την Τρίτη, εκτός εάν η Σλοβενία χάσει στη συνέχεια από την Αγγλία.
  • Η Πολωνία είναι οριστικά 4η
Euro 2024: Τα σενάρια πρόκρισης σε τρίτο και τέταρτο όμιλο

Αναλυτικά η κατάταξη των 3ων των ομίλων:

  1. Αυστρία 3 βαθμοί (+1)
  2. Σλοβακία 3 βαθμοί (0)
  3. Ουγγαρία 3 βαθμοί (-3)
  4. Σλοβενία 2 βαθμοί (0)
  5. Κροατία 2 βαθμοί (-3)
  6. Τσεχία 1 βαθμός (-1)

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ