EURO 2024

Euro 2024, Το πολιτικό μήνυμα του Εμπαπέ: "Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα μας στα χέρια αυτών των ανθρώπων"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ χειροκροτεί τους φίλους της Γαλλίας μετά από την πρόκριση των μπλε στους 8 του Euro 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ χειροκροτεί τους φίλους της Γαλλίας μετά από την πρόκριση των μπλε στους 8 του Euro 2024 @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου κατά της γαλλικής ακροδεξιάς, χαρακτηρίζοντας καταστροφικά τα αποτέλεσματα του α’ γύρου των εκλογών στη χώρα του. Το κάλεσμά του κατά του Εθνικού Συναγερμού της Μαρί Λεπέν.

Χαρακτηρίζεται ως ένθερμος επικριτής της Ακροδεξιάς στη Γαλλία και χρησιμοποιεί τη δημοσιότητά του με τον πιο ορθό τρόπο. Ο Κιλιάν Εμπαπέ επέλεξε να αναφερθεί εκ νέου στις γαλλικές εκλογές, χαρακτηρίζοντας καταστροφικά τα αποτελέσματα του α’ γύρου, όπου το κόμμα της Μαρί Λεπέν σημείωσε άνετη νίκη.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την πρώτη του τοποθέτηση για τις γαλλικές εκλογές και τη δημόσια στήριξη του συμπαίκτη του, Μάρκους Τουράμ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής προέτρεψε για ακόμη μια φορά τους ψηφοφόρους "να αποκρούσουν την απειλή μιας κυβέρνησης ελεγχόμενης από τον Εθνικό Συναγερμό" στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε ενόψει της μάχης με την Πορτογαλία στους 8 του Euro 2024.

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του, όπως μεταδίδει ο Guardian, προειδοποίησε ότι η χώρα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να διασφαλίσει ότι το ακροδεξιό, αντιμεταναστευτικό κόμμα δεν θα μπορέσει να καταλάβει την εξουσία σε μια ταραχώδη πολιτική μάχη που έχει γίνει.

“Είναι μια επείγουσα κατάσταση. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα μας να πέσει στα χέρια αυτών των ανθρώπων. Είναι πιεστικό. Είδαμε τα αποτελέσματα, είναι καταστροφικά.

Ελπίζουμε πραγματικά ότι θα αλλάξει: ότι όλοι θα συσπειρωθούν, θα πάνε να ψηφίσουν και θα ψηφίσουν το σωστό κόμμα”, πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με τα αποτελέσματα του α’ γύρου των βουλευτικών εκλογών.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή: News247.gr

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ