EURO 2024

Euro 2024: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Αγγλία - Σλοβακία
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Αγγλία - Σλοβακία © 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ολλανδία και Αγγλία μονομαχούν για το δεύτερο εισιτήριο στον τελικό του Euro 2024. Η ώρα και το κανάλι του μεγάλου αγώνα.

Το Euro 2024 φτάνει στο τέλος του με την Εθνική Ισπανίας να βρίσκεται ήδη στον τελικό της Κυριακής (14/7) και να περιμένει τον αντίπαλο της που θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία.

Ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί στο BVB Stadion της Ντόρτμουντ στις 22:00, μια αναμέτρηση που μπορείτε να δείτε από την ΕΡΤ1 και το Match Center του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MEDIA ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ