EURO 2024

Euro 2024: Το VIDEO της οπαδού της εθνικής Αγγλίας που έχει γίνει viral, έπειτα από τη νίκη επί της Ολλανδίας

Euro 2024: Το VIDEO της οπαδού της εθνικής Αγγλίας που έχει γίνει viral, έπειτα από τη νίκη επί της Ολλανδίας

Η πρόκριση της εθνικής Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024 προκάλεσε φρενίτιδα στο Νησί και έκανε μία αθλητική παρουσιάστρια της χώρας να γίνει ευρέως γνωστή, μέσω ενός video στο οποίο στέλνει μήνυμα στήριξης στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η Αγγλία πανηγυρίζει από το βράδυ της Τετάρτης μία σπουδαία νίκη επί της Ολλανδίας και μία ακόμη σπουδαιότερη πρόκριση, στον τελικό του Euro 2024, με το κυριακάτικο ραντεβού με την Ισπανία (14/7, 22:00, ΕΡΤ1, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) να έχει προκαλέσει παροξυσμό και φρενίτιδα σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα με το γιορτινό κλίμα που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο Νησί, το σίγουρο είναι πως ένα πρόσωπο έχει δει τη δημοτικότητά του να εκτοξεύεται στην... στρατόσφαιρα και αιτία είναι ένα video στο οποίο πρωταγωνιστεί και το οποίο έχει γίνει viral.

Ο λόγος για την αθλητική παρουσιάστρια, Τζόλι Σαρπ, η οποία δέχτηκε ερώτηση μπροστά στην κάμερα της "Daily Mail" έπειτα από τη νίκη επί της Ολλανδίας με το χρυσό γκολ του Όλι Γουότκινς στο 90+1', με την ενθουσιασμένη φίλη της Αγγλίας να στέλνει το ακόλουθο μήνυμα.

"Δεν θυμάμαι πραγματικά ποια ήταν η αντίδρασή μου στο γκολ του Γουότκινς, υπήρχε τόση πολλή μπύρα στο πρόσωπό μου αλλά ήταν κάτι το εκπληκτικό. Φέρτε μας τον τελικό.

Συνέχισε έτσι Γκάρεθ. Κάνε αποκλεισμό στους haters, κάνεις καλή δουλειά. Κρατήσε ζωντανή την ελπίδα και θα τα καταφέρεις", ήταν το μήνυμά της, με το συγκεκριμένο video να έχει κάνει θραύση στο Twitter, έχοντας ξεπεράσει τα 38 εκατομμύρια views (θεάσεις) την παραμονή του μεγάλου τελικού.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ