EURO 2024

Euro 2024, Τούντορ: "Σε όλους μας υπάρχει η ελπίδα ότι η Κροατία θα νικήσει την Ιταλία και θα προχωρήσει"

Ο Ιγκόρ Τούντορ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λάτσιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Γιουβέντους | 30 Μαρτίου 2024
Ο Ιγκόρ Τούντορ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λάτσιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Γιουβέντους | 30 Μαρτίου 2024 @2024 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η νίκη είναι μονόδρομος για την Κροατία στο ματς κόντρα στην Ιταλία για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα το Euro 2024, με τον Ιγκόρ Τούντορ να εκφράζει την αισιοδοξία του πως οι συμπατριώτες του μπορούν να πετύχουν τη δύσκολη αυτή αποστολή.

Η εθνική Κροατίας ταξίδεψε στην Γερμανία με υψηλές βλέψεις έχοντας νωπές τις μνήμες από την παρουσία της στον τελικό του Μουντιάλ του 2018 και στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου της.

Στην πρεμιέρα της στο Euro 2024 συνετρίβη με 3-0 από την Ισπανία ενώ στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου είδε την Αλβανία την ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να έχει τον φτωχό απολογισμό του ενός βαθμού μετά από δύο ματς.

Πλέον, η πρόκριση στους "16" περνάει μέσα από τον αγώνα με την Ιταλία και απαιτείται μόνο νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης για να πάρει το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ η "χρβάτσκα", κάτι που είναι εφικτό σύμφωνα με τον Ιγκόρ Τούντορ.

"Η Ιταλία έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα παιχνίδια της, είχε καλή εμφάνιση με την Αλβανία και άξιζε τη νίκη ενώ κόντρα στην Ισπανία η απόδοσή της δεν ήταν του επιπέδου της Ιταλίας.

Από την Κροατία περίμενα περισσότερα. Μερικοί οπαδοί απογοητεύηκαν από αυτή την εκκίννηση επειδή σε δύο αγώνες μαζέψαμε μόλις έναν πόντο", τόνισε ο Κροάτης και πρώην προπονητής της Λάτσιο, για να προσθέσει:

"Σε όλους μας υπάρχει η ελπίδα αλλά και η θέληση να πιστέψουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε την Ιταλία και να προχωρήσουμε.

Αυτή η ομάδα από το 2018 και μετά έχει φέρει αποτελέσματα που είναι αδύνατο να επαναληφθούν για μία χώρα με πληθυσμό μόλις 4 εκατομμύρια κατοίκους.

Για αυτό το λόγο ο κόσμος αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει αυτό που έχουν κάνει τα συγκεκριμένα παιδιά".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ