EURO 2024

Euro 2024, Τσεχία: Ο Πάτρικ Σικ χάνει το κρίσιμο ματς με την Τουρκία

Czech Republic's Patrik Schick reacts after Georgia's Georges Mikautadze scored the opening goal from the penalty spot during a Group F match between Georgia and the Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Πάτρικ Σικ @ 2024 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Σοβαρή απώλεια για την Τσεχία πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Τουρκία, καθώς ο Πάτρικ Σικ αναμένεται να απουσιάσει λόγω τραυματισμού.

Ο σκόρερ της Τσεχίας στο παιχνίδι με τη Γεωργία, Πάτρικ Σικ, αναμένεται να χάσει λόγω τραυματισμού το παιχνίδι με την Τουρκία, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο επιθετικός της Λεβερκούζεν αποχώρησε με τραυματισμό από το παιχνίδι με τη Γεωργία και αυτός στάθηκε ικανός να τον κρατήσει στα πιτς για το τρίτο και κρίσιμο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην Τουρκία.

Μένει να φανεί αν ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Τσίτιλ (που μπήκε στο ματς με τη Γεωργία) ή κάποιος άλλος επιθετικός. Υπενθυμίζεται, πως ο Σικ ήταν ο πρώτος σκόρερ στο προηγούμενο Euro με πέντε γκολ, όσα είχε πετύχει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ