EURO 2024

Euro 2024, Τσεχία - Τουρκία: Ένταση στο φινάλε, αποβλήθηκε ο Τσόρι

Czech Republic's Tomas Chory (19) argues with Turkey plays after a Group F match between Czech Republic and Turkey at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Wednesday, June 26, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Τόμας Τσόρι λογομαχεί με παίκτες της Τουρκίας @ 2024 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Ένταση υπήρξε στο φινάλε του αγώνα της Τουρκίας με την Τσεχία, με τον διαιτητή να αποβάλλει με κόκκινη τον Τσόρι και να δίνει κίτρινη σε Σούτσεκ και Γκιουλέρ.

Το φινάλε του αγώνα Τουρκία - Τσεχία βρήκε τους γείτονες νικητές και με ένα εισιτήριο για τους "16" του Euro 2024 στο χέρι, ενώ οι Τσέχοι δεν συνεχίζουν στο τουρνουά. Μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Ο Τσόρι αποβλήθηκε με κόκκινη και οι Σούτσεκ και Γκιουλέρ είδαν κίτρινη κάρτα.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ