EURO 2024

Euro 2024, Βέλγιο - Ρουμανία: Ο Ντε Μπρόινε έκανε το 2-0 από ασίστ του γκολκίπερ Καστέλς

Belgium's Kevin De Bruyne, left, scores his side's second goal during a Group E match between Belgium and Romania at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Belgium's Kevin De Bruyne, left, scores his side's second goal during a Group E match between Belgium and Romania at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino) @2024 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Το Βέλγιο έψαξε το δεύτερο γκολ που θα του έδινε μαξιλάρι ασφαλείας κόντρα στην Ρουμανία και το βρήκε στο 80ο λεπτό με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, που πήρε ασίστ από τον γκολκίπερ Καστέλς και νίκησε τον Νίτα με κοντινό πλασέ.

Ο Ρομέλου Λουκάκου στάθηκε άτυχος αφού το γκολ του κόντρα στην Ρουμανία δεν μέτρησε μετά από χρήση του VAR λόγω οφσάιντ και έφτασε τα τρία ακυρωθέντα στο Euro 2024 μετά από παρέμβαση της τεχνολογίας, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να παίρνει όμως το αίμα του πίσω για το Βέλγιο λίγη ώρα αργότερα.

Και αυτό γιατί σε δυνατό βολέ του Καστέλς, ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έφυγε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας των Ρουμάνων και δεν λάθεψε απέναντι στον Νίτα, για να γράψει το 2-0 για τους κόκκινους διαβόλους με πλασέ εντός περιοχής και να κλειδώσει τη νίκη της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ