EURO 2024

Euro 2024, Βέλγιο - Ρουμανία: Ο Τίλεμανς έδωσε το προβάδισμα με το καλημέρα

Belgium's Youri Tielemans, left, scores his side's opening goal past Romania's Nicolae Stanciu during a Group E match between Belgium and Romania at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Belgium's Youri Tielemans, left, scores his side's opening goal past Romania's Nicolae Stanciu during a Group E match between Belgium and Romania at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Γιούρι Τίλεμανς έβαλε φωτιά με το καλημέρα στην αναμέτρηση του Βελγίου με την Ρουμανία, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' για τους κόκκινους διαβόλους με ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του Euro 2024 από την Σλοβακία μετέτρεψε τον δεύτερο αγώνα του Βελγίου σε "τελικό" κόντρα στην Ρουμανία και από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο φροντισε να δείξει τις άγριες διαθέσεις της.

"Δράστης" ήταν ο Γιούρι Τίλεμανς σε μία φάση που οι κόκκινοι διάβολοι έκρυψαν τη μπάλα, για να περάσει αυτή από τα πόδια του Ντοκού και του Λουκάκου και να στρωθεί στον Τίλεμανς, που έγραψε το 1-0 στο 2ο λεπτό με υπέροχο σουτ-σπεσιαλιτέ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ