EURO 2024

Euro2024: Η Ουκρανία έγινε η πρώτη εθνική στην ιστορία του θεσμού που βγαίνει τελευταία σε όμιλο με τέσσερις βαθμούς

Euro2024: Η Ουκρανία έγινε η πρώτη εθνική στην ιστορία του θεσμού που βγαίνει τελευταία σε όμιλο με τέσσερις βαθμούς
@2024 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

Ιστορικό παράδοξο ή η μαγεία του ποδοσφαίρου; Ό,τι και να ήταν, η Ουκρανία έγινε η πρώτη εθνική που βγαίνει τελευταία σε όμιλο Euro έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς.

Η Ουκρανία πλήρωσε με το παραπάνω το κάκιστο ξεκίνημά της στο Euro 2024. καθώς το 3-0 από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης της στέρησε την πρόκριση στη φάση των 16 του θεσμού.

Η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πέμπτο όμιλο έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς, όσους δηλαδή και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες (Ρουμανία, Βέλγιο, Σλοβακία), πλην όμως είχε τη χειρότερη διαφορά τερμάτων με -2 (2 γκολ υπέρ και τέσσερα κατά).

Έτσι, έγινε η πρώτη ομάδα που βγαίνει τελευταία σε όμιλο του Euro έχοντας μαζέψει 4 πόντους, ενώ και για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης και οι τέσσερις ομάδες τελειώνουν με τους ίδιους βαθμούς μετά τις τρεις αγωνιστικές.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ