EUROPA LEAGUE

Europa League: Σε εξέλιξη επαφές ανάμεσα στις ομάδες, την UEFA και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το καλεντάρι

Europa League: Σε εξέλιξη επαφές ανάμεσα στις ομάδες, την UEFA και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το καλεντάρι
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα εκπροσωπείται στο Europa League από τρεις ομάδες και το καλεντάρι τους αποτελεί έναν "μπελά". Οι τρεις ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) είναι σε επαφή μαζί με την UEFA και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έμαθαν τις αντιπάλους τους στους ομίλους του Europa League.

Αυτό που αποτελεί μπελά για όλες τις εμπλεκομένες πλευρές, είναι το καλεντάρι, καθώς θα υπάρχει πίεση μιας και τα παιχνίδια της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης διεξάγονται την ίδια ημέρα, στην οποία θα υπάρχει δράση και για τη EuroLeague με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες είναι σε συζητήσεις μαζί με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την UEFA για την εξεύρεση καλύτερης δυνατής λύσης. Το βέβαιο είναι ότι το πρόγραμμα θα καταρτιστεί το Σάββατο το πρωί.

TAGS EUROPA LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ