ΑΕΚ

Εβδομάδα εξελίξεων στην ΑΕΚ

Εβδομάδα εξελίξεων στην ΑΕΚ
Μπάγεβιτς

Καυτή αναμένεται να είναι η εβδομάδα όσον αφορά τα μεταγραφικά και διοικητικά ζητήματα της ΑΕΚ

Οι στόχοι της Ένωσης είναι λίγο πολύ γνωστοί, τουλάχιστον σε θέσεις και τα ονόματα στις μεταγραφικές λίστες αρκετά. Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι η πρώτη επιλογή για την κάλυψη της κενής θέσης που άφησε ο Εντίνιο και οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Οι πράσινοι δεν δίνουν τον παίκτη ως δανεικό και φαίνεται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στο 1.500.00 εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Ο Μπάγεβιτς θέλει να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον έλληνα επιθετικό και ο Νίκος Θανόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις μετά τη συνάντηση που είχα οι δυο τους στο Ζέεφελντ.

Ακόμα ένας παίκτης που θέλει να δει στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς είναι ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκανε γνωστό στον πρόεδρο της Ένωσης πως επιθυμεί την απόκτηση του Βραζιλιάνου και ίσως η ΑΕΚ επανέλθει με νέα πρόταση προς τον Γιάννη Κομπότη.

Το βλέμμα του Δικεφάλου είναι στραμμένο και στα δεξιά της οπισθοφυλακής εκεί όπου η ενίσχυση κρίνεται αναγκαία. Τα ονόματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς είναι αρκετά με αυτό του Γιούρκα Σεϊταρίδη να είναι το πλέον ηχηρό. Ο Έλληνας αμυντικός όμως δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση της ΑΕΚ και πλέον ο Μπάγεβιτς στρέφεται σε νέους στόχους.

Όπως είπε και ο τεχνικός του Δικεφάλου στο Ζέεφελντ η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών και ίσως για έναν τέταρτο. Υπομονή λοιπόν καθώς η εβδομάδα που ξεκινάει θα έχει αρκετά νέα από το μεταγραφικό παζάρι.

H απογευματινή προπόνηση της Κυριακής


Ασκήσεις με μπάλα και προπονητικό δίτερμα είχε το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της ομάδας. Οι Λαγός, Τζιμπούρ και Χετεμάι έκαναν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Αύριο το πρωί θα γίνει κανονικά προπόνηση στις 09.30, ενώ το απόγευμα (19.30) η ΑΕΚ θα δώσει το τρίτο φιλικό στην Αυστρία με αντίπαλο την Μπούργκας (19:30, Νοvasports1).











TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ